Izdelki za olivnica durant (2)

Oljčno olje 1L Gid - Začimbe

Oljčno olje 1L Gid - Začimbe

Oljčno olje 1L Gid - Začimbe
Ekstra deviško oljčno olje - Ekstra deviško oljčno olje

Ekstra deviško oljčno olje - Ekstra deviško oljčno olje

SPECIFIKACIJA OLJČNEGA OLJA Nivo kislosti: < 1,0 Vrednost peroksida: < 15 meq o /Kg Sestava maščobnih kislin Mirstinska kislina (C14:0): < 0,05 Palmitinska kislina (C16:0): 7,5 - 20 Palmitoleinska kislina (C16:1): 0,3 - 3,5 Margarična kislina (C17:0): < 0,3 Margaroleinska kislina (C17:1): < 0,3 Stearinska kislina (C18:0): 0,5 - 5,0 Oleinska kislina (C18:1): 55 - 83 Linoleinska kislina (C18:2): 3,5 - 21 Linolenska kislina (C18:3): < 1,0 Arahidna kislina (C20:0): < 0,6 Gadolinska kislina (C20:1): < 0,4 Behenska kislina (C22:0): < 0,4 Lignocerinska kislina (C24:0): < 0,2 Steroli Holesterol: < 0,5 Brassicasterol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmasterol: > 93,0 Delta 7-Stigmastenol: < 0,5 RANG METOD TESTIRANJA Specifična teža pri 25° NGD: 18 0909-0,920 Indeks loma pri 25° NGD: 31 1,467-1,471 Jodov indeks (Wijs) NGD: 32 78-90 Saponifikacijski indeks (v natrijevem oleatu – mg/kg) NGD: 8 10 max. Kislost (v oleinski kislini %) NGD: 10 0,5 max.